Pachet Wellness – 3 nopţi

Pachetul include:

 

– 3 nopţi într-o cameră de două paturi a Hotelului Szeifert

– băutură de bun venit la intrarea hotelului.

– servire demipensiune, mic dejun tip bufet (3 feluri de mâncare caldă, specialităţi locale: zacuscă, salată de vinete, mămăligă, brânză de oaie), cina se poate alege din 6 meniuri fixe (supă + felul principal)

– zilnic 1,5 ore folosire wellness privat, cu apă minerală (prin rezervare prealabilă)

– parcare închisă

– amenajare cameră

– folosire halat de baie

– 2x masaj 30 de minute

– folosire flabelos, bicicletă fitness

 

Preţul pachetului este 720 RON/2 persoane/3 nopţi

Pentru înregistrarea rezervării este necesară plata în avans.

Conturi bancare:

SWIFT RO5897021

IBAN: RO83 OTPV 3200 0068 5237 HU01 VALUTĂ: HUF

IBAN: RO79 OTPV 3200 0068 5237 RO01 VALUTĂ: RON

IBAN: RO36 OTPV 3200 0068 5237 EU01 VALUTĂ: EUR

 

Aveţi posibilitatea de a completa pachetul cu o ofertă dedicată copiilor. În această privinţă contactaţi recepţia hotelului!

Pachetele sunt valabile pana la 31 martie 2018.

Programe facultative recomandate

Preţul programelor nu este inclus în preţul pachetului. Hotelul îşi asumă ajutorul la organizarea programelor. Pentru decurgerea conform planului a programelor este recomandat să vă consultaţi în prealabil cu hotelul.

 

  • Observarea urşilor: Observarea faunei de aproape. Pornirea din Corund cu maşina, după care o scurtă plimbare pe jos. Grupele sunt alcătuite din maximum 4 persoane. Grupele sunt însoţite de către un pădurar şi un ghid turistic. (Programul este organizat de Slow Tours Transylvania – Corund.)

 

 • Plimbare în jurul lacurilor din Sovata: Pornind de la hotel următoarele lacuri se pot lua în considerare, Lacul Ursu, Lacul Aluniş, Lacul Roşu şi Lacul Verde, Lacul Mierlei, Lacul Tivoli. Pentru informaţii suplimentare, întrebaţi la recepţie.

Pentru excursiile enumerate mai jos putem să vă punem la dispoziţie un microbuz de 9 persoane.

 • Excursie la Cheile Bicazului: Praid – Vârful Bucin – Borzont – Lăzarea – Gheorgheni – Lacul Roşu – Cheile Bicazului: 90 km
 • Praid: Salina Praid, extragerea minereurilor de sare se desfaşoară şi in zilele noastre, dar încăperile terapeutice, destinate turistilor pot fi viztate de către toată lumea.
 • Vârful Bucin: De la Praid spre Gheorgheni drumul este acompaniat de păduri de pin, prin Bucin. Cel mai înalt punct al vârfului este de 1287 de metrii înălţime de la nivelul mării.
 • Gheorgheni: Crenele frumoase a castelului Lázár, fac ca acesta să fie una dintre cele mai cunoscute monumente din Transilvania. Aici a copilărit Bethlen Gábor, după moartea tatălui său mama acestuia, Lázár Druzsina la adus în castelul unchiului.
 • Lacul Roşu: La 24 de kilometrii de Gheorgheni, spre est se află Lacul Roşu format în 1837, în urma prăbușirii unui versant care a blocat pârâul. Aluviunile Pârâului Roşu au colorat apele lacului, de aici provine şi numele său Lacul Roşu. Din apă se pot observa trunchiurile brazilor, acestea ii dă lacului unicitate. Trunchiurile au fost prezervate de către oxizii de fieri din apă, iar ce se poate observa la suprafaţă, de către îngheţ-dezgheţ. Lacul Roșu se situează între Șuhardul Mic, Șuhardul Mare din partea nordică, Munții Podu Calului din partea sud-vestică, Munții Licaș și Munții Kis-Havas din partea nord-vestică, Csíki-Bükk din partea nord-estică și Muntele Ucigaș din partea estică.
 • Cheile Bicazului: Este situată în partea centrală a Munților Hășmaș, în nord-estul țării în județele Neamț și Harghita. Cheile Bicazului din 1971 au fost declarate protejate, acesta face parte din parcul naţional Cheile Bicazului – Hăşmas.

 

 • Excursie în Odorheiu Secuiesc: Corund – Vârful Calonda – Lupeni – Bisericani – Băile Seiche şi Poloniţa (Orbán Balázs) – Odorheiu Secuiesc: 35 km
 • Corund: Localitatea este cunoscută ca centrul de ceramică populară şi cultură a Ţinutului Sării.
 • Lupeni: Satul natal a lui Tamási Áron, şi locul de pelerinaj a literaturii maghiare clasice.
 • Băile Seiche: Porţile secuieşti din Băile Seiche conduc la locul de veci al renumitului Orbán Balázs (1829-1890), considerat ca fiind cel mai mare scriitor, istoric, etnograf şi publicist secui.
 • Odorheiu Secuiesc: Oraşul oferă nenumărate comori vizitatorilor. Odorheiul Secuiesc, orăşelul vechi de 660 de ani, se află situat în Depresiunea Colinară a Transilvaniei, și este străbătut de râul Târnava Mare. Deşi Odorheiul Secuiesc există de mai bine de şase secole, acesta nu are nici un monument din perioada evului mediu, înafară de Capela romano-catolică construită in secolul al 13-lea. Clădirile mai semnificative sunt cele bisericeşti care dateaza cu 200-300 de ani in urmă.

 

 • Excursie la Miercurea Ciuc: Corund – Lupeni – Odorheiu Secuiesc – Comuna Satu Mare – Băile Homorod – Vlăhiţa – Harghita-Băi – Miercurea Ciuc – Şumuleu Ciuc: 90 km
 • Băile Homorod: Mai demult un mic sat ardelenesc, acuma un loc cunoscut în toată ţara. Dispune de băi de interes local de apă minerală, cu mai multe izvoare de apă minerală (izvoarele Lobogo, Maria, Csorga, Homoradi, Ilona, Fenyves). Caracteristica comună a apelor acestor izvoare este conținutul bogat în minerale (Li, Mn, Br.J). Sunt utilizate atât în scopuri curative, cât și ca apă de băut. După unele dovezi indirecte se presupune că apa acestor izvoare a fost folosită și în timpul ocupației romane.
 • Miercurea Ciuc: Formarea culturală a oraşului o deserveşte Muzeul Secuiesc al Ciucului. Muzeul cuprinde piese de istorie, arheologie: tezaurul dacic de argint descoperit la Sâncăieni-Ciuc, etnografic: port popular, tesături, cusături, ceramică, artă: sculpturi și picturi medievale, desene și acuarele ale pictorului Marton Ferenc. Totodată aici se găsește colecția de carte veche, care provine de la Biblioteca Franciscană din Șumuleu-Ciuc, ceea ce face prestigiu internațional pentru Muzeul Ciucului.
 • În ziua de azi Miercurea Ciuc se poate mândri cu prima facultate privată exclusiv cu secţii maghiare, aici şi-a deschis porţile în 2001 Universitatea Sapientia. Datorită acestui fapt, oraşul a devenit mai plin cu viaţă, pupulat fiind cu tinerii studenţi.
 • Şumuleu Ciuc: Este un cartier al municipiului Miercurea Ciuc, județul Harghita, Transilvania, România.  Aici se află Bazilica Sfânta Maria, unul din cele mai importante locuri de pelerinaj ale Bisericii Romano-Catolice din România. În anul 1959 Șumuleul a devenit cartier al orașului Miercurea Ciuc, în partea de nord-est a acestuia.

 

 • Excursie la Barajul Zetea: Corund – Odorheiul Secuiesc – Brădeşti – Zetea – Sub Cetate – Barajul Zetea – Izvoare – Vârful Harghita Mădăraş: 70 km
 • Barajul Zetea: Barajul a fost construit între 1978 şi 1989 pentru protejarea împotriva inundaţiilor provocate de râul Târnava Mare şi pârâul Şicasău. În zilele noastre sub baraj se află hidrocentrală care produce energie electrică “curată”.