Comoara de pe malul lacului - Strada Bradului 28, Sovata 545500, Romania

Ofertă wellness pentru pensionari

Surprindeți-vă pe dvs. sau părinții dvs. cu pachetul cu discount al Hotelului Szeifert valabil de duminică până joi, acum cu o reducere de 30%!
18 mart.

Ofertă wellness pentru pensionari

Surprindeți-vă pe dvs. sau părinții dvs. cu pachetul cu discount al Hotelului Szeifert valabil de duminică până joi, acum cu o reducere de 30%!

Reducerea se aplică nopților de duminică până joi.

Pachetul conține:

 • minim 3 nopți cazare în Hotelul Szeifert din Sovata
 • welcome drink la barul hotelului din specialitățile de băuturi ale casei
 • demipensiune, mic dejun bogat tip bufet (3 tipuri de mâncare caldă, specialități locale: zacuscă, salată de vinete, mămăligă, brânză de oaie), cină la alegere din 6 meniuri fixe (supă + felul doi)
 • 1 intrare pentru două persoane de 1,5 oră wellness privat gratuit, apă minerală pregătită, pe bază de rezervare anticipată (merită rezervare la timp)/pachet
 • aranjament de bun venit în cameră
 • halat de baie
 • masaj de două ori câte o jumătate de oră
 • utilizarea aparatului flabelos și a bicicletei de cameră
 • 10% reducere pentru consumul a’la carte
 • loc de parcare privată
 • plimbări în orașul balnear și în jurul lacurilor sărate

Plasarea în camerele noastre de la parter sau de la primul etaj, doar dacă nu doriți în altă parte. Hotelul nostru are un personal vorbitor de limbă maghiară.

Transport: asigurăm propriul spațiu de parcare pentru cei care sosesc cu mașina, iar pe cei care sosesc cu autobuzul îi așteptăm în stație, data sosirii trebuie anunțată în prealabil, iar pentru cei care sosesc cu avionul asigurăm un serviciu de transfer aeroport cu un autoturism cu 7 locuri (colegii Hotelului Szeifert pot furniza informatii despre prețul de transfer).

Preț pachet:

de la 960 RON / 2 pers / 3 nopți
de la 1228 RON / 2 pers / 4 nopți
de la 1495 RON / 2 pers / 5 nopți
REZERVARE ONLINE

Veniți cu noi și admirați Hotelul Seifert acoperit de zăpadă și peisajul alb ca zăpada.

Veți observa că merită să ne vizitați și în timpul iernii, să vă plimbați în orașul acoperit de zăpadă, sau să încercați împreună cu partenerul / partenera dumneavoastră baia cu apă sărată caldă (ciubăr) pe malul lacului Negru, lângă un pahar de vin.

A foglalás rögzítéséhez az ár 50%-át kell előre átutalni. Amennyiben a foglalást 5 nappal az érkezés előtt lemondják az addig befizetett összeget 30 napon belül visszautaljuk.

Conturi:

SWIFT RO5897021
IBAN: RO83 OTPV 3200 0068 5237 HU01 PÉNZNEM: HUF
IBAN: RO79 OTPV 3200 0068 5237 RO01 PÉNZNEM: RON
IBAN: RO36 OTPV 3200 0068 5237 EU01 PÉNZNEM: EUR

Există posibilitatea de a completa pachetul cu o ofertă pentru copii. În acest caz adresați-vă direct recepției hotelului.

Pachetele pot fi utilizate până la data de 16 iunie 2019.